Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 [Proposamen didaktikoa] / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; itzulpena, Bakun SL] (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Naturaren Zientziak LMH 4 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. LMH 4ko materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.