Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 4 [Proposamen didaktikoa] - Edelvives. Lehen Hezkuntzako Hezkuntza Proiektuen Saila; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Naturaren Zientziak LMH 4 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. LMH 4ko materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/03/11
2020/03/11
LMH, 4. maila
2020/03/11
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak