Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 4 - Arizmendiarrieta, Kattalin; Gamifica Tu Aula taldea; Ibaizabal Taldea; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Euskara eta Literatura LMH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2020/01/22
2020/02/12
LMH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/02/12
Keywords: Antzerkia; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak