Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 6 - Arizmendiarrieta, Kattalin; Gamifica Tu Aula taldea; Ibaizabal Taldea; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Euskara eta Literatura LMH 6" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2019/11/23
2019/12/02
LMH, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2019/12/02
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak