Matematika pausoz pauso : 1. maila, 2. koadernoa [Haur Hezkuntza 3 urte] - Aguilar, Sandra; De la Cruz González, Aurora; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Pausoz pauso" Ibaizabalen Haur Hezkuntzarako proiektu berriak ikasleen pentsamendu matematikoa garatzen du. Proiektu honetan, curriculum edukiak modu ludikoan azaltzen dira (erlazioak, formak, neurriak, kontzeptu matematikoak...) eta garrantzi berezia dute behatzeko, arrazoitzeko, irudikatzeko eta ebazteko gaitasuna pizten eta bultzatzen duten jarduerek.
2020/04/24
2020/05/15
HH, 3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/05/15
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak