Ura : 3 urte - Todolí Bofí, Dolors; Jiménez Quinto, Laura; Arnau Ardid, David; Martín, Carmen; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Ikusten? proiektuetan oinarritutako Ibaizabalen Haur Hezkuntzako proiektua da. Argitalpen haun ura proiektuarekin lan egiteko da, informazioa bilatzeko eta sor daitezkeen zalantzak argitzeko baliagarria izango da. Material guztiak letra larriarekin datoz. Karpeta honek jasotzen ditu: ikaslearen laneko koadernoa "Ura baino gardenago" (proiektuko faseekin 18 lamina, trokelak eta eranskailuak); informazio liburua (liburuxka honetan ikusiko dugu ura funtsezkoa dela gu guztiontzat eta, horregatik, oso garrantzitsua dela zaintzea eta arduraz erabiltzea); "Euriarekin ametsetan" narrazio ipuina; familiarentzako eskutitza (familiari informazioa emateko eta lankidetza eskatzeko); eta material espezifikoaren laminak (tailerretan eta proiektuaren txokoan proposatutako manipulazio jarduerak egin ahal izango dituzu. Gainera, ikerketa txartela eta diploma topatuko dituzu hemen.
2017/03/06
HH, 3 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak