Euskaraldia I : emaitzen azterketa : euskararen eremu osoa : 2018-2019 - Jauregi Etxaniz, Pello; Anduaga Berrotaran, Uxoa; Euskadi. Kultura Saila; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2019)
Lan honen xedea Euskaraldiaren lehen edizioaren eraginkortasuna eta ondorioak neurtzea izan da. Milaka herritarren laguntzari esker, ikerketa zehatz eta sakona gauzatu da. Interes handiko ondorio kuantitatibo eta kualitatiboak atera dira., eta etorkizun hurbilean oso lagungarriak izango diren irakaspenak agertu dira. Hortaz, Euskaraldiaren lehen edizioaren eragin praktikoen gaineko erradiografia bat dakarkigu lan honek.
Keywords: Euskara -- Erabilera; Monografiak; Baliabide digitalak