Jesusen kondairak - Lagerlöf, Selma (1858-1940); Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli 1965-); Domínguez Pazo, Raúl 1984-) (Bilbao : Mensajero, 2001)
Haur eta gazte literaturan aski ezaguna den Selma Lagerlöf-ek Jesusen bizitzako zenbait pasarteri buruzko kontakizun gozo bezain ederra eskaintzen digu liburu honetan. Kontakizun honetaz edozeinek goza dezake baina, bereziko aproposa deritzogu zortzi urtetik gorako haurrentzat. Erlijio klaseetan eta katekesi saioetan erabiltzeaz gain, edonon eta edozein unetan irakurtzeko bereziki idatzia izan da. Raul Dominguez-en marrazki ederrek osatzen dute liburu hau.
8 urtetik aurrera
Keywords: Jesukristo- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erlijioa; Haur eta Gazteentzako Literatura