Super botereen liburu aparta / testua, Susanna Isern ; ilustrazioak, Rocio Bonilla ; itzulpena, Esther Lopez Epelde ; [zuzentzailea, Elhuyar Fundazioa] - Isern, Susanna (Flamboyant, 2019)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Dantza egitea, irakurtzea, umorea, sormena, bizkortasuna, matematika. Guztiok dugu superbotere harrigarriren bat! Pertsona zoragarri eta berdingabe bihurtzen gaituen aparteko superbotere bat. Zein da zurea?