Ezagutu zure garuna ikasten ikasteko : ikasle gazteentzako gida - Ruiz Martín, Héctor; Villa Valenzuela, Sandra; Soler Chorro, Isabel; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak; International Science Teaching Foundation (ISTF) (Bartzelona : International Science Teaching Foundation, 2020)
Bazenekien zientziak adierazi duela zer ekintzak eta egoerak laguntzen dioten zure garunari eraginkorrago ikasten? Liburu honetan, zientzialari batek azaltzen dizu erraz eta modu oso atseginean nola ikasten duen zure garunak eta zer egin dezakezun etekina ateratzeko haren ahalmen osoari. Orrialdeok irakurriz, ohartuko zara... - Ikasteko erraztasuna duten pertsonek eta baita zailtasunak dituztenek ere emaitza hobeak lor ditzaketela ikasteko estrategia egokiak erabiliz gero: garunak hobeto ikasten duen moduarekin bat datozen estrategiak! - Ikasle gehienek ez dituztela ezagutzen estrategia hauek, eta berez garatzen dituztenek abantaila ikaragarria lortzen dutela, jakin ere egin gabe. - Zure garuna uste duzuna baino askoz boteretsuagoa dela ikasteko gaitasunari dagokionez. Zerbait ikasten duzun bakoitzean, bere egitura aldatzen du!
Conoce tu cerebro para aprender a aprender
Keywords: Ikasteko estrategiak; Monografiak