Harry Potter eta Odol Nahasiko Printzea - Rowling, J. K.; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar ; [Bartzelona] : Salamandra, 2007)
Harry Potter-en seigarren urtea Howgartsen. Mutikoa haziz doa, eta jada ez da ume bat, gazte bipila baizik. Eta gazte batek izan ohi dituen kezkak eta bizipenak ditu, bere magiazko munduan. Udaren erdia da, baina urte-sasoiari ez dagokion behe-lainoa ikusten da kanpoan. Harry Potter urduri dago logelan, Dursleytarrek Privet Driven duten etxean, Dumbledore maisua noiz iritsiko zain baitago.
12 urtetik aurrera (horia)
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Keywords: Magia; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak