Eskerrik asko. Auzo baten historia - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Ustekabeko matxura bati esker, auzoko bizimodua erabat aldatuko da. Jakin-minari eta enpatiari esker, auzokideak urrutira iritsiko dira, oso urrutira. Elkarrekin iritsi ere. Elkarbizitzari eta giza harremanei buruzko istorio bat. Gu guztion inguruko istorio bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Gràcies. Història d´un veïnat.
Keywords: Elkarbizitza; Giza harremanak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak