Nino - Harispuru, Stéphanie; Lefebvre, Clara; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2020)
Nino mutiko txoriburua da, usu burua hodeietan duena. "Aizu, Nino, ez zaude bakarrik" errepikatzen diote bere lagunek, jantegian edo jolastokian... Baina Ninok inguruan dituenak ahazten ditu eta ez du jasaten haserretzen zaizkiolarik. Orduan, komunean gordetzen da baina ateko kisketa blokatua gelditzen da. Aldi honetan, Ninok besteen beharra izango du eta ohartuko da ez dagoela bakarrik...
0-4 urte (urdina)
Testua euskaraz eta frantsesez
Keywords: Album ilustratuak; Pertsona arteko harremanak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura