Ekonomia arloko itzulpengintza : frantsesa-euskara - Barrena, Inmaculada; Ibeas Altamira, Juan Manuel; Vázquez Jiménez, Lydia; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua (Bilbo : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2018)
Gida hau Ekonomia arloko itzulpengintzarako hastapen metodo bat da, B edo C hizkuntza frantsesa daukaten Itzulpengintza eta Interpretazioko ikasleek alderantzizko itzulpena eta, batik bat, itzulpen zuzena landu ditzaten.
Testuak euskaraz eta frantsesez
Keywords: Itzulpengintza eta interpretazioa; Frantsesa -- Euskararako itzulpena; Ekonomia -- Itzulpena; Monografiak