Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: argazki-kamera digitalarekin lanean (2.4) : lantegia / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; bideo-irudiak, Txetxo Serrano ... et al. ; aktoreak, Jokin Urteaga eta Maite Serrano ; grafikoak, Joseba Elorza; musika, Aitor de Olano] - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Fran Urteaga (YouTube kanala), 2021)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Atal honetan argazki-kamera digitalarekin lanean jarraituko dugu. Honako honetan argazki-kamera digitalak nola doitu kasiko dugu eta artxibo formatuak zer diren eta nolakoak erabil ditzakegun ikusiko dugu.