Koloreen mintzaira : koloreen paleta (1) 8.1 (lantegia) / [gidoia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; irudiak, Txetxo Serrano ... et al. ; grafikoak, Joseba Elorza; musika, Aitor de Olano ; soinuak eta efektuak, Koldo Ruiz de Azua] - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Ruiz de Azua, Koldo; Mugica, Arkaitz; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Fran Urteaga (YouTube kanala), 2020)
Koloreen mintzaira. Bideo seriea DBHko laugarren kurtsoko ikasleentzat pentsatutako materiala da. Bere xedea koloreak nola eratzen diren, nola jasotzen dituzten gure begiek eta nolako adierak izan dituzten historian zehar erakustea da. Bideo honetan koloreen paleta ikusiko dugu, bido hau paletari eskainiko diogun lehena da. Koloreek naturan hartzen duten lekua eta euren erabilera historian aztertuko ditugu.