Kili-kilirik ez niri! / [testua] Paula Carbonell ; [ilustrazioak] Carmen Queralt ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Carbonell, Paula (Letra txikia (Mezulari), 2020)
Letra txikia etxeko txiki handientzako bilduma da. Erritmoz, hitzez, irudiz eta mimo handiz blai dator. Jolastu nahi adina! Ez egin kili-kilirik! Ez belaunetan, ez sabelean, ez kokotsean. Liburu txiki bat, kartoizkoa eta trokelatua, zure umeekin jolasteko.