Ezezagunak - Lozano Garbala, David; Ibarluzea, Miren (Sondika : Giltza, 2019)
Goizaldean bi bizitza gurutzatu dira sarean. Bi gazte joko misteriotsu batean: ametsak, ilusioak eta kezkak partekatzen dituzte, baina ez identitateak. Laster emango dute hurrengo pausoa: itsu-itsuko hitzordua. Dena den, ezezagunekin elkartzea arriskutsua da, zeren... denok ezkutatzen baitugu sekreturen bat. Hilotz bat. Mutil gazte baten gorpua. Desitxuratuta dago, eroriko bortitz baten ondorioz. Bizitza gazte bat betiko suntsituta. Galdera asko eragiten dituen heriotza bat. Bi istorio, gau berbera eta sumo ilun bat.
14 urtetik aurrera (horia)
Edebé Gazte Literatura Saria
Keywords: Misterioa; Nerabeen maitasuna; Sare sozialak Interneten; Ikerketa kriminala -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak