Txominen gorputza - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Bizitza osoan izaten dugu lagun gure gorputza. Horrexegatik, oso garrantzitsua da ezagutzea, eta zaintzen eta mimatzen ikastea. Txominek berea erakutsiko digu burutik hasi eta oinetaraino! Liburu honekin, txikienek beren gorputza eta emozioak ezagutuko dituzte.
0-4 urte (urdina)
Buik je bloot. Karels grote boek ove het lichaam
Keywords: Album ilustratuak; Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura