Gure memoria, gure historia - Muñoa Arizmendiarreta, Ibon ([S.l.] : Ataramiñe, 2019)
"Gure memoria, gure historia" Ibon Muñoaren seigarren liburua dugu. Aurretik argitaratuak ditu: "Ametsen txokoan bizi naiz" (2011), "Ainarak herrira itzuliko dira" (2014), "Bidean gaude, aurrera goaz, joan zirenekin" (2016), "Udaberrian biziko gara" (2017) eta "Hamaika desio utopiarako" (2018). Haien ildoari eta orden kronologikoari jarraitzen diete liburu honetako bertsoek ere. Hartara, lehen bertsoak 722. zenbakia darama; azkenak, 862.a. Guztira, 141 bertso berri, 2018ko apirilaren 1etik 2019ko ekainaren 23ra artean Kordobako espetxean idatziak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak