Bernardo Atxagaren "Bi anai" nobela lantzeko proposamen didaktikoa - Zubizarreta, Patxi; Atxaga, Bernardo; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2018)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. "Bi anai" liburua lantzeko proposamen hau Patxi Zubizarreta idazleak aurkeztutakoa da.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak