Zientzialari (Miren Onaindia) : Biosfera erreserba baten zentrua pertsona da - Onaindia Olalde, Miren; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: posible al da babestutako erreserba batean garapen iraunkorra lortzea? Nola? Badago adibide arrakastatsurik? Zalantza hauek argitu dizkigu Miren Onaindiak, Garapen Iraunkorra eta Ingurumen hezkuntzarako Unesco Katedraren zuzendaria UPV/EHUn.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Garapen jasangarria; Biosfera erreserbak; Ingurumena -- Babesa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak