Zientzialari (Ana Zubiaga) : genetikaren ikerketan azken urteetako aurrerapenak / Kultura Zientifikoko Katedra (EHU) - Zubiaga Elordieta, Ana (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Ana Zubiaga Genetikako katedraduna da UPV/EHUn. Berarekin hitz egin dugu giza genetikaren ikerketan azken urteotan egon diren aurrerapenak ezagutzeko, eta baita etorkizunean dauzkan erronkei buruz.