Zientzialari (Ana Zubiaga) : genetikaren ikerketan azken urteetako aurrerapenak - Zubiaga Elordieta, Ana; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Ana Zubiaga Genetikako katedraduna da UPV/EHUn. Berarekin hitz egin dugu giza genetikaren ikerketan azken urteotan egon diren aurrerapenak ezagutzeko, eta baita etorkizunean dauzkan erronkei buruz.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Genetika; Terapia genetikoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak