Elma eta sudurrik gabeko munstroak - Corral, Encarni; Ramos, Quiel; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2021)
Elma hegoak galdu dituen maitagarria da, eta sudurra aldatzen duten munstro kutun batzuek lagunduko diote hegoak bilatzen. Haien koloretako sudurren bidez, sentitzen dituen emozioak identifikatzen eta kudeatzen lagunduko diote Elmari. Zailtasunak aukera bikain bihur daitezkeela erakusten digun adiskidetasun-istorioa duzu hau. Kontatzeko eta jolasteko ipuina, nola sentitzen garen kontatzeko abiapuntua eman eta trebetasun emozionalak garatzen lagunduko diguten proposamenenekin. Zer kolore du zure sudurrak?
5 -7 urte (urdina)
Elma y los monstruos sin nariz
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura