Euskara eta Literatura : DBH 2 [Gida didaktikoa] - Ibaizabal Taldea; Granado, Nekane; Boillos, Mari Mar; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Ibarluzea, Miren; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
"Euskara eta Literatura DBH 2 - Gida didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 2ko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).
2021/06/21
2021/06/21
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
2021/06/21
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak