Ikarazko ezustekoa - Cantini, Barbara; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2021)
Mortina ganbarara igo da lagunekin, Halloween ospatzeko jantzi aproposen bila. Gurasoek idatzitako postala topatzen du bertan. Haien berri izan zuten azken aldian bidaia luze batean abiatuak ziren, baina ez dira harrezkero inoiz itzuli. Non ote daude? Haiek non dauden jakin nahi dutenez, ikertzaile lanetan murgildu eta fantasia baliatuko dute. Betilun erbi-txakur fidelak, Dilbert lehengusuak eta Mortinaren lagun guztiek ekingo diote haren aita eta amaren bilaketari... Aurkituko ote dituzte? Nazioartean arrakasta itzela lortu duen neskato zonbiaren abentura berri bat. Jada hogeita hamar herrialdetan argitaratu dituzte Mortinaren ibilerak
8 urtetik aurrera (gorria)
Mortina una sorpresa da brivido
Keywords: Zonbiak; Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak