Lo (ez) egiteko istorio bat / egilea, Urtzi Reguero Ugarte ; marrazkilaria, Irati Eguren Arruti - Reguero Ugarte, Urtzi (Batela (Elkar), 2021)
Moldiver gauero esnatzen da gauez estu eta larri, amesgaiztoren batean harrapatuta. Amak lagunduko dio ikara gainditzen: koaderno bat eta margo batzuk baino ez ditu beharko. Moldiverrek irribarre ausart txiki batekin egingo dio aurre bere izuari