Nire herriko beste kaleak : emakumeen izena eta izana berreskuratzeko proiektua / sormena eta zuzendaritza, Elisabeh Pombo ; koordinazio pedagogikoa, Sandra Perez ; diseinua, Maitane Vierbücher ; aholkulari pedagogikoa, Ander Goikoetxea ; edukien erredakzioa, Xalbador Ramirez ; garapen teknikoa, Iñigo Alza eta Asier Iturralde - Pombo Aramendi, Elisabeth; Perez Sancho, Sandra; Vierbucher Garcia, Maitane; Goikoetxea Vazquez, Ander; Ramirez Cruz, Xalbador; Alza Oses, Iñigo; Iturralde Sarasola, Asier (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2020ko deialdia), 2021)
Ikasmaterial honen helburu nagusia genero-desorekaren erronka ikasgeletara eramatea da eta egoera irauli ahal izateko ikasleen kontzientziazioa lantzea eta jarrera aktiboa sustatzea. Ikasleak euren inguruko emakume esanguratsuenei buruzko informazioa biltzera animatuko dituzte eta, era berean, herrietako kale-izendegietan dagoen genero-desorekaren kontzientzia hartzeko ariketa praktikoa proposatuko zaie, euren herriko maparen gainean gaia landuz. Amaieran ikasleek taldeka euren udalean kaleren baten izena aldatzeko eskaera luzatuko dute.