Jokatu eta ikasi 4 / [Jordi Prió Burgués, Joaquín Fernández Amigo ; Imma Farré Vilalta ; ilustrazioak, Ramon Mayals Marbá ; itzultzailea, Iker Zaldua Zabalua] - Prió Burgués, Jordi (Jokatu eta ikasi (Balàgium), 2014)
Jokatu eta ikasi bildumak laguntza tresna izan nahi du lehen hezkuntzako ikastetxeetan ikasleen osoko hezkuntzaren garapenerako, adimen anitzen eredua erabiliz. Material honen zati bat adimenarekin lotutako gaitasunak (argudiatzea, lengoaia, kalkulua, ikuskera, memoria eta adimen espaziala) sustatzen dituzten sei liburu hauetan barneratzen da. Gainera, xakea da material horietan interesgune nagusia, izan ere, adimen anitzen garapena sustatzean da. Hori dela eta, xake-jokoa berehala eta oso modu errazean irakasten da, ikasleek maiztasunez praktika dezaten kirol hori.