Pintto maite dut musika / [testua eta marrazkiak] Magali Le Huche ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Le Huche, Magali (Liburu soinuduna (Ttarttalo), 2021)
Irakurtzeko istorio bat eta 24 doinu entzungai! Ireki Pinttoren oroitzapenen koadernoa. Pinttok bere bidaien, lagunen eta abentura musikalen argazkiak itsasi ditu bertan, bere oroitzapenik ederrenak dira!