Pintto maite dut musika - Le Huche, Magali; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Irakurtzeko istorio bat eta 24 doinu entzungai! Ireki Pinttoren oroitzapenen koadernoa. Pinttok bere bidaien, lagunen eta abentura musikalen argazkiak itsasi ditu bertan, bere oroitzapenik ederrenak dira!
3 urtetik aurrera (urdina)
Paco J´aime la musique
Keywords: Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura