Berria ikasgela : Iñaki Zubizarreta : «Bai, irten daiteke eskola jazarpenetik» - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Zubizarreta Telleria, Iñaki; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2022)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Iñaki Zubizarreta Telleria (Madril, 1972) saskibaloi jokalari ohiak jazarpen basatia jasan zuen eskolan: bere buruaz beste egiteko zorian egon zen, jipoituta koman... Subnormal komikian jaso dute haren bizipena. «Hitz horrekin apurtu zidaten haurtzaroa».
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Eskola-jazarpena; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Elkarrizketak; Erreferentzia-materialak