Sexologia gida : sexologiari buruzko liburuen gida = Guía bibliográfica sobre sexología - Arrasate. Udala (Arrasate : Arrasateko Udala, 2000)
Sexu hezkuntzaren eremuan oraindik egitear dagoen lanaz oharturik, sexologiari buruzko gida bat osatu eta plazaratu dute elkarlanean Arrasateko Udal Liburutegiko eta Sexologia Zerbitzuko arduradunek. Erabilgarria izan daiteke sexu hezkuntzan nahiz sexualitateari buruzko gai espezifikoak zabaltzeko. Gida honetan datozen liburuak kontsultatu nahi izanez gero, bi udal zerbitzu horietan eskura daitezke.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Sexualitatea -- Gidak; Sexu-heziketa; Erreferentzia-materialak