Danik ez du lorik egin nahi : haurtzaroan loa ulertarazi eta sustatzeko ipuina - Jové, Rosa; Grabau Maestro, Raúl (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2020)
Danik ez du lorik egin nahi. Arrazoia jakin nahi duzu? Zerbaiten beldur ote da? Lotara joateko irtenbiderik aurkituko du? Zuri ere gertatzen zaizu? Danirekin ideiak eta konponbideak aurkituko dituzu hobeto lo egin ahal izateko. Haurren psikologian aditu batek idatzia.
Barruan jokoak, nagusientzako gomendioak eta sorpresa gehiago ditu.
2 eta 6 urte arteko haurrentzat (urdina)
Dani no quiere dormir.
Keywords: Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura