Danik ez du eskolara joan nahi : haurrei ikastetxean hasten laguntzeko ipuina / [testua] Mar Romera ; [irudiak] Raúl Grabau - Romera, Mar (Hazipuinak (Sentir), 2020)
Danik ez du eskolara joan nahi, gauza beldurgarriak gertatuko direla pentsatzen duelako. Noizbait gertatu zaizu? Lagundu Daniri beldurrak gainditzen eta ikasi eskolara alaiago joaten. Haur-hezkuntzan aditu batek idatzia.