Georgek zotina du - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2014)
Peppa eta George lorategira irten eta jolasteko desiatzen daude. Horregatik, korrika eta presaka gosaltzen dute, eta, ondorioz, Georgeri zotinak ematen dio. Irakurri eta ikusiko duzu nola kentzen dion zotina Peppak. Ongi pasatu istorio piktogramadun hau irakurtzen, eta, bide batez, hiztegia ikasi! Liburu hau "Peppa pig" telesailean oinarrituta dago.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txerriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak