Rabbit andrearen helikopteroa / [itzulpena, M.ª Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Pepparekin olgetan! (Mezulari), 2014)
Peppa eta bere familia udako feriara joan dira. Erreskate-ibilgailuak daude ikusgai bertan. Helikopteroan hegan doazela, larrialdi-deia jasotzen dute. Nor dago egoera larrian? Ongi pasatu istorio piktogramadun hau irakurtzen, eta, bide batez, hiztegia ikasi! Liburu hau "Peppa pig" telesailean oinarrituta dago.