Elijioak Erdi Aroan - Zelaia Goienola, Aitor ([S.l.] : Aitor Zelaia Goienola, 2019)
Aitor Zelaia Goienola Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honetan, "Erljioak Erdi Aroan" gaia jorratzen da.
DBH, 4. maila
Keywords: Erlijioak; Erdi Aroa -- Historia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak