Peteren oin erraldoiak - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Gaur Kirol Eguna da, denak daude eguzkitan. Zuk uste duzu Petek egin dezakeela arineketan? Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Pete´s Big Feet
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak