Nork behar du kapela magiko bat? - Bolta, María Jesús; Clariana, Anna; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Donostia] : Erein, 2006)
Clara Claramuntek badu kapela bat bere nahi guztiak egia bihurtzen dizkiona, baina bakarrik ibiltzen da beti. Laster ikusiko du bere kapela baino gauza magikoagorik badela, bakardadeari aurre egiten laguntzen dion zerbait. Ipuin honek erakutsiko dizunez, gauza asko edukitzeak ez zaitu zoriontsuago egiten.
Haurren balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohanik eskura erein@erein.com web orrian.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Berekoikeria; Balioak; Kontsumoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak