Surik bota nahi ez zuen dragoia - La Croix, Séverine de; Signol, Anthony; Roland, Pauline; Odone, Joël; Satrustegi Andrés, Iñigo (Bartzelona : Picarona, 2022)
Nola izan daiteke zoriontsu sua jasan ezin duen dragoia? Batez ere, behin eta berriz nahigabe botatzen badu? Eta irtenbidea sua sortzeari uztea balitz? Esaten erraza da, baina ez da hain erraza lortzen! Séverine de la Croixen, Anthony Signolen eta Pauline Rolanden eskutik, hona hemen kezkatutako dragoi nekaezinaren istorio dibertigarria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Le dragon qui n´aimait pas le feu
Keywords: Autoestimua; Herensugeak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak