Giza gorputza : bilatu, aurkitu eta harritu! - Valiente, F.; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2016)
Irudiak liburuak dakarren kartoizko linternarekin aztertuz, iluntasunak ezkutatzen duen guztia deskubritu. Giza gorputzari buruzko xehetasun ugari ikasi eta ederki pasatuko duzu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu trokelatua
Keywords: Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak