Ezagutu zure gorputza / [diseinua eta ilustrazioak, Jordi Busquets ; itzulpena, Iraitz Urkulo] - Busquets, Jordi (Tira egin eta ikasi (Susaeta), 2017)
Tira egin eta ikusi nolakoa den gure gorputza barrutik! Zure lehen anatomia liburua, interaktibo eta dibertigarria.