Ezagutu zure gorputza - Busquets, Jordi; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2017)
Tira egin eta ikusi nolakoa den gure gorputza barrutik! Zure lehen anatomia liburua, interaktibo eta dibertigarria.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura