Participación de la infancia y la adolescencia : guía para la facilitación y los entornos educativos = Haurren eta nerabeen parte hartzea : bideratzaileentzako eta hezitzaileentzako gidaliburua - Bernia, Elena; Cruz, Paloma de la; Nafarroa (Foru Erkidegoa). Lehendakaritzako, Berdintasuneko, Funtzio Publikoko eta Barneko Departamentua ([Iruñea] : Lehendakaritzako, Berdintasuneko, Funtzio Publikoko eta Barneko Departamentua, Nafarroako Gobernua, 2021)
Gidaliburua bi liburukitan banatu da: bat administrazio publikoentzat da; bestea, hezitzaileentzat eta haur eta nerabeek parte hartzeko prozesuen bideratzaileentzat. Gidaliburua bi liburukitan banatu da: bat administrazio publikoentzat da; bestea, hezitzaileentzat eta haur eta nerabeek parte hartzeko prozesuen bideratzaileentzat. Liburuki honetan, zuekin, hezitzaile eta bideratzaileekin, gidaliburu bat partekatzen dugu. Hark informazioa, tipak eta materiala emanen dizkizue, haur eta nerabeei zuzendutako prozesuen ezaugarriak ezagut ditzazuen eta prozesu horiei nola aurre egin jakin dezazuen. Espero dugu baliagarria gertatuko zaizuela eta praktikari esker ulertuko dugula haurren parte-hartzearekin erabaki hobeak hartzen direla eta balioa ematen zaiola egun herritar gisa duten gaitasunari.
Bibliografia: 125-127. or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Herritarren parte-hartzea -- Nafarroa; Nerabeak; Haurrak; Monografiak; Baliabide digitalak