Irakurketa eta idazketa tailerra [Lehen Hezkuntza, 3. zikloa] - Barriuso Palomero, Elena; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2022)
Irakurketa eta idazketa lantzeko unitateak
Bibliografia: 16.-17. or.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak