Irakurketa eta idazketa tailerra [Lehen Hezkuntza, 1. zikloa] - Rivero Martinez, Lourdes; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2022)
Irakurketa eta idazketa lantzeko unitateak
Webgrafia: 119.-121. or.
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak