Beldurraren etxea - Alcántara, Ricardo; Maier, Ximena; Ugartemendia, Lierni; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Gurasoentzat seme eredugarria zen Julian: garbia eta txukuna, ez zen inoiz haserretzen, eta txintik atera gabe egiten zuen esandako guztia. Baina beldurrez josita bizi zen, eta beldur haiek ez zioten uzten hainbeste desiratzen zuen nahia betetzen: jolas parkeko beldurrezko trenean ibili nahi zuen. Egun batean, ordea, halabeharrez egin behar izan zion aurre beldurrari.
8 urtetik aurrera (gorria)
La casa de los miedos
Haur Literaturako XVIII. Ala Delta sariaren nobela irabazlea
Keywords: Haurren beldurra; Norberaren nortasunaren bilaketa; Abenturak; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak