Eta balea batek jaten banau? / [testuak] Susanna Isern ; [ilustrazioak], Rocio Bonilla ; itzulpena, Esther Lopez Epelde ; [testuen zuzenketa, Patxi Petrirena Altzuguren] - Isern, Susanna (Flamboyant, 2022)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Dantza egitea, irakurtzea, umorea, sormena, bizkortasuna, matematika. Guztiok dugu superbotere harrigarriren bat! Pertsona zoragarri eta berdingabe bihurtzen gaituen aparteko superbotere bat. Zein da zurea?